Cookie- og privatlivspolitik

Dette website udbydes af:

Milestone Selling ApS
Jagtvej 15
3400 Hillerød
Telefon: 2715 2772
Kontakt os per email

Hvad er en cookie?
Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet.

En cookie er en lille tekstfil, som websites lagrer i din browser (f.eks. Internet Explorer) for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.

En cookie er en passiv tekstfil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Så lang tid opbevares cookies.
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies.
Hvis du ønsker at slette en coockie: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies.
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvilke cookies bruges på vores website?
MilestoneSelling.dk gemmer én cookie på din computer:

  • Google Analytics
  • ShareThis
  • HubSpot

Google Analytics indsamler data om trafikken på MilestoneSelling.dk såsom hvilke sider og elementer, som brugerne anvender mest på websitet. Disse oplysninger benyttes til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så brugervenligheden kan forbedres. Oplysningerne i statistikken er anonymiserede og kan ikke henføres til navngivne brugere.

ShareThis indsamler data om trafikken på MilestoneSelling.dk såsom hvilke sider og elementer, som brugerne deler. Disse oplysninger har kun ShareThis adgang til.

HubSpot indsamler data om trafikken på MilestoneSelling.dk såsom hvilke sider og elementer, som du som bruger anvender. Såfrem du har afgivet informationer i forbindelse med download af whitepapers, tilmelding af webinar eller lignende, gemmes disse informationer, og kan anvendes til at personalisere information.

Læs mere om cookies.
Hvis du vil læse mere om cookies: http://minecookies.org/alt-om-cookies.

Brug af personoplysninger.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, firmanavn, adresse, postnummer, by, e-mail, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger.
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Milestone Selling, skal du rette henvendelse til os. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger.
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.