Associerede partnere med salgsledererfaring søges

Er du klar til øge salgsperformance hos dine kunder?

Milestone Selling sætter strøm til salgsprocesser!
Milestone Selling er en dansk softwarevirksomhed med fokus på effektivt salg og bedre salgsledelse. Vores salgsstyringsværktøj kombineret med vores partneres konsulentydelser har afgørende betydning for vores kunders salgsperformance.

Vi tilbyder vores kunder:

  • En mere effektiv salgsmetode
  • Øget salgsmotivation og styrket salgsfokus
  • Transparens, overblik og indblik for salgsledere
  • Bedre og mere meningsfuld målstyring af sælgere
  • Early warning ifm sælgere, der underperformer
  • Øjeblikkelig belønning af sælgere, der arbejder med pipeline

Hvem leder vi efter?
Vi søger stærke salgslederprofiler og konsulenter med dyb erfaring med udvikling af salgsorganisationer. Du skal være skarp til salgsledelse, kompetent til løsningssalg og erfaren til procesorienteret salg. Du kan sparre med salgsledere på højt niveau, og det er et krav, at du har varetaget rollen som salgschef eller salgsdirektør.

Du har på nuværende tidspunkt allerede egen virksomhed eller er indstillet på at arbejde som selvstændig.

Hos os får du store udfordringer
Som partner hos Milestone Selling arbejder du primært alene hos vores fælles kunder og bistår kunderne med at skabe en ny og bedre salgs- og salgsledelseskultur. Du har dine Milestone Selling-kolleger som støtte i dagligdagen og har adgang til den viden og salgsledelsesekspertise vi har opbygget gennem mange år. Du vil desuden blive inviteret til vores partnertræf og andre relevante arrangementer, hvor du kan møde og videndele med os og andre associerede partnere.

Kontakt os
Har du mod på denne udfordring, så send os din ansøgning. Har du behov for yderligere information, er du meget velkommen til at ringe til Brian Stahlhut Christiansen på +45 2715 2772.

Send din ansøgning til: bsc@milestoneselling.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.