10 gange smukke grønne blomstrende haveplanter

Smukke grønne blomstrende planter fylder haven. Det er overraskende, hvor mange haveplanter, der forbliver smukke selv om vinteren. Vi har listet 10 af dem nedenfor. Ud over at være grønne har de alle noget andet at byde på. Kombiner disse særlige grønne blomstrende planter til din have med de andre farvede blomstrende planter, og gør din have til et sted at være hele året rundt.

Fingerplante

Fingerplanten har brug for beskyttelse i de hollandske vintre, men så har du også en smuk stedsegrøn plante, der blomstrer beskedent. Efter blomstringen producerer den undertiden bær. Plantens blade kan blive op til 40 centimeter og minder om fingre. Fingerplanten bør ikke stå i vinden, men helst på et roligt sted. Med god pleje er det en plante, som du kan have glæde af i mange år.

Højde: højst 3 meter
Hvornår skal du så: forår
Blomstringstid: oktober/november
Latinsk navn: Fatsia Japonica
Plantetype: flerårig
Fingerplanten ender ofte i haven, når den bliver for stor til en stueplante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.