Lilla blomstrende planter, disse er de 10 smukkeste lilla blomster til haven

Lilla blomstrende planter findes i forskellige nuancer. Nedenfor har vi søgt fra lyserød/lilla til blå/lilla. Denne varme farve gør det nemt at kombinere, og mange af de planter, der er anført nedenfor, er også nemme at plante uden at vokse for meget. Vores top 10 over lilla blomstrende planter!

Blå pude

Blå pude blomstrer rigt i en lavendelblå/lilla farve. Planten stammer fra bjergene og er derfor meget velegnet til en klippehave. Plantet i grupper er den et fremragende bunddække, der kombinerer sig godt med andre planter og vil med tiden få den pudeform, som den har sit navn fra.

Højde: 15 centimeter
Hvornår skal du så: efterår
Blomstringstid: Forår
Latinsk navn: Aubrita
Plantetype: bunddække
Blå pude kan lide lidt fugtig jord, men kan generelt også tåle et tørt sted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.