10 gange smukke hvid blomstrende haveplanter

I en prydhave med mange farver er neutral hvid altid passende i en prydhave med mange farver. Ved at kombinere hvid med andre farver kan du opnå smukke effekter. Nedenfor er der en række hvidblomstrende planter, som er et aktiv i enhver have.

Hvide liljer

Hvide liljer har i århundreder været et symbol på kvindelighed, skønhed og renhed. Duften af lilje er en af de mest populære. Liljen er en smuk snitblomst, der opfører sig som en staude i haven. Du kan nyde denne plantes skønhed i årevis.

Højde: højst 1 meter
Hvornår skal man så liljer: Løg kan plantes i jorden efter august (15-20 centimeter).
Blomstringstid: maj til august
Latinsk navn: lilium
Planteart: løgplante
Liljens løg holder ikke længe over jorden. Om vinteren bør du dække jorden med et lag humus. Pæren kan også overvintres i en potte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.